dijous, 5 de març del 2009

Medi

BICICLETADA Dimecres 8 d'abril de 2009

Aquí teniu les fotos del dia de la bibicleta. Malgrat les dificultats climàtiques que ens va donar el cel, varem gaudir d'una petita excursió amb les bicicletes. Ho varem passar molt bé i va ser un dia molt guapo entre companys.


Projectes de Medi



Una de les darreres feines que hem fet a Medi ha estat la presentació dels projectes d'història. Ha estat un treball prou interessant i hem aprés no només de la nostra investigació sino també de les presentacions dels nostres companys. Aquí teniu algunes fotos per a representar i recordar aquesta activitat.




Ens hem de concienciar.
L'aigua no és infinita!
I cal que tots ens posem les piles per a començar a estalviar. Si vols participar fes clic al dibuix!





EDUCACIÓ VIAL
El dijous 19 i divendres 20 de Març la Policia municipal de Llucmajor va organitzar unes jornades per a treballar les normes de circulació, sobre tot dirigides a l'ús de les nostres bicicletes. Va ser molt interessant i varem gaudir d'un circuit totalment equipat, (vies de doble sentit, rodones,semàfors, agents..)amb proves d'equilibri, de senyalització... Aquí teniu algunes fotos d'aquestes jornades.
Des de la setmana passada anem més segurs pels carrers! ;)


4 comentaris:

  1. hola soc na esmeralda:i el medi m´agrada mesomenys perque que quan n´alejandro sen pipa no m´agrada gens pero es interesant aixo del medi ambient

    ResponElimina
  2. n'Alejandro s'empipa quan els alumnes li fan empipar-se i a ell tampoc li agrada! Veuràs com a partir d'ara t'agradarà més! ;)

    ResponElimina
  3. Enhorabona per fer aquesta activitat d'educació vial.Crec que pot ajudar a fomentar el que vinguem mes en bici i menys en cotxe a l'escola.Per cert estau guapiiiisssiiiimmmmssss i guappiiiisssiiimmmmeeess amb aquests gorrets per evitar el pas de visitants d'un cap a l'altre.

    ResponElimina
  4. JOSE ,JESSE,LEO,TONI BIBILONI O COMO SE LLAME OS VAIS A ENTERAR DONDE LAS DAN LAS TOMAN PERO SI VOSOTROS INSULTAIS NOSOTROS OS DAREMOS OSTIAS ASTA DESANGRAROS


    P.D: XD

    ResponElimina